
Labne is een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, en heeft zijn naam te danken aan het Arabische woord voor yoghurt: laban.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 blik(ken)
Kikkererwten
0.99 tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Komkommer
125 gram
Rode kerstomaten
3 stuk(s)
Bruine tortilla
½ stuk(s)
Avocado
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Labne
20 gram
Mangochutney
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie

Tip: Kikkererwten zitten vol vezels, eiwitten, gezonde langzame koolhydraten, vitaminen en mineralen. Zoals vitamine E voor een sterke weerstand - ze bevatten er wel 4 - 5 keer meer van dan andere peulvruchten.

Tip: Let op! De kikkererwten kunnen tijdens het bakken uit de pan springen. Dek de pan daarom eventueel de eerste paar minuten af met een deksel.

Tip: Wist je dat dit gerecht rijk is aan vezels en calcium? De vezels komen voornamelijk van de groenten, de bruine tortilla's en de kikkererwten.
