Gratineren is een kooktechniek waarbij ingrediënten, vaak groenten of aardappelen, in lagen worden gelegd met kaas of paneermeel. Vervolgens worden ze gebakken tot ze goudbruin en krokant zijn, wat resulteert in een knapperige bovenkant en een zachte, smaakvolle binnenkant.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Bloemkool
½ stuk(s)
Ui
200 gram
Aardappelen
0.12 zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
0.12 zakje(s)
Currypoeder
(Bevat: Mosterd, Selderij)
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
5 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Hamburger van gemengd gehakt
(Bevat: Tarwe, Ei Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)
1 tl
Mosterd
1 el
[Plantaardige] boter
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout