Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Rundergehakt
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
200 gram
Aardappelwedges
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Ei, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Soja, Gluten, Noten, Sesamzaad)
100 gram
Sugarsnaps
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
1 cm
Verse gember
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
Komkommer
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Let jij op je zoutinname? Bak dan de helft van het ontbijtspek in de oven. Gebruik de rest de volgende dag bij het ontbijt of de lunch.
Tip: Houd je van gember? Voeg dan 1/2 cm per persoon extra toe.