Rumpsteak wordt beschouwd als één van de meest malse stukjes rundvlees. Het zit net achter de staart en wordt tevens gebruikt voor carpaccio.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
5 gram
Verse munt en bieslook
50 gram
Biologische zure room
125 gram
Rode kerstomaten
1 stuk(s)
Rumpsteak
½ stuk(s)
Cantaloupemeloen
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Kipmerquezworstje
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] boter
2 el
Olijfolie
Tip: Het best kun je de rumpsteak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.