Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
100 g
Mélange pour crêpes à la farine d'épeautre
(Contient: Gluten Peut contenir: Fruits à coque)
1 cc
Thym frais
(Peut contenir: Céleri)
1
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
250 ml
Lait demi-écrémé bio
(Contient: Lait (contient du lactose))
½
Échalote
½
Courgette
75 g
Champignons
½
Piments rouges turcs
40 g
Lardons
50 g
Gouda mi-vieux en tranches
(Contient: Lait (contient du lactose))
½ cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
à votre goût
Poivre et sel
Voeg de pannenkoekenmix, tijm, ei en melk toe aan een kom en mix met een garde tot beslag.
Snijd de sjalot in halve ringen. Snijd de courgette en champignons in dunne plakken. Snijd de Turkse peper in smalle ringen.
Smelt ¼ el roomboter in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak een klein deel van het spek en de sjalot 1 minuut. Voeg een aantal plakken courgette en champignons en een klein deel van de Turkse peper toe. Bak 2 minuten. Let op: houd qua hoeveelheden ingrediënten rekening met 2 pannenkoeken per persoon.
Schenk vervolgens een grote lepel van het beslag over de groenten en bak de pannenkoek in 2 – 3 minuten aan een kant goudbruin. Keer om met behulp van een groot bord, bestrooi met een klein deel van de kaas en bak, afgedekt, nog 2 – 3 minuten.
Haal uit de pan en houd warm tussen 2 grote borden. Bak de volgende pannenkoek en maak een pannenkoekentoren.
Snijd de pannenkoektoren in punten en verdeel de punten over de borden.