Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukpuntjes al een dag van tevoren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
100 gram
Biefstukreepjes
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
1.32 stuk(s)
Lente-ui
1.5 tl
Paprikapoeder
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe)
10 gram
Cashewstukjes
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
Tip: (s) Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart. Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.
Tip: Vokorennoedels zijn gemaakt van 100% volkorenmeel en bevatten in vergelijking met witte noedels niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.