Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Knolselder
(Bevat: Selderij)
¾ stuk(s)
Paksoi
¼ stuk(s)
Rode peper
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
½ zakje(s)
Groene currykruiden
125 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Gluten)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
¼ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Limoenpartje over? Serveer deze er dan naast.