Panzanella is een Toscaanse salade die oorspronkelijk werd gemaakt met alles wat nog voorradig was – oud brood, tomaat, basilicum en extra vierge olijfolie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Wit tarwebroodje
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
1.5 stuk(s)
Tomaat
60 gram
Rode kerstomaten
2.5 gram
Vers basilicum
30 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
15 gram
Rode pesto
1.5 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: 1. De croutons kunnen snel aanbranden. Let daarom goed op en schep regelmatig om. 2. Wist je dat er aan deze variant van de varkensworstjes speciaal voor ons minder zout is toegevoegd? Het resultaat is even lekker maar beter voor jou.
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Het beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!