Panzanella is een Toscaanse salade die oorspronkelijk werd gemaakt met alles wat nog voorradig was – oud brood, tomaat, basilicum en extra vierge olijfolie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Wit tarwebroodje
2 stuk(s)
Gekruide kipworstjes
1.5 stuk(s)
Tomaat
60 gram
Rode kerstomaten
2.5 gram
Vers basilicum
40 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
15 gram
Rode pesto
1.5 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Witte balsamicoazijn
Tip: De croutons kunnen snel aanbranden. Let daarom goed op en schep regelmatig om.
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Het beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!