Vadouvan is een Franse variant op Indiase masala. Het resultaat: een unieke curry met een zoete en subtiel rokerige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Prei
75 gram
Basmatirijst
⅓ zakje(s)
Vadouvan
(Bevat: Mosterd)
125 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
¼ stuk(s)
Limoen
100 gram
Garnalen
naar smaak
Peper en zout
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
Tip: Kokosmelk is een natuurlijk product en kan soms (deels) gestold zijn in de verpakking. Geen zorgen, dit zijn de vetten van de kokosmelk en die zitten juist vol smaak. Knip het pakje open en roer de melk goed door of laat de gestolde kokosmelk smelten in de pan met prei.
Tip: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?