Conchiglie - weet jij hoe je deze pastasoort op z'n Italiaans uitspreekt? (Het juiste antwoord is: con-keel-yay!)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Gele paprika
¼ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
90 gram
Conchiglie
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Vers basilicum
40 gram
Rode pesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten)
40 gram
Veldsla
35 gram
Semi-gedroogde tomatenmix
1 el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Extra vierge olijfolie
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 25 g feta en 70 g conchiglie per persoon. Van de rest maak je de volgende dag een bijvoorbeeld voedzame salade.
Tip: Wist je dat 1 rode paprika ongeveer net zo veel vitamine C bevat als 3 sinaasappels? Paprika is ook nog rijk aan vitamine E. Deze werkt als antioxidant en beschermt onze cellen, bloedvaten, organen en ogen.