Deze maaltijd heeft zich door de smaken van Frankrijk laten inspireren. De aardappelen worden samen met geroosterde prei, roomkaas en zure room tot een puree gestampt. De kipfilet wordt eerst met Italiaanse kruiden op smaak gebracht en vervolgens boven open vuur gegrild. Maïs en courgette bedekt met een romige boter van Parmezaanse kaas, peterselie en bieslook worden erbij geserveerd.
Ingrediënten: 30% gemarineerde kipfilet (95% gegrilde kip (87% kippenvlees, water, zout), 5% marinade (olijfolie, geroosterde knoflook, water, kruiden, zout, citroenvezel, zeezout, antioxidant (E330))), 26% prei-aardappelpuree (64% aardappel, volle MELK, roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), zure room (MELK), 6% prei, water, slagroom (MELK), specerijen, bieslook, olijfolie, zeezout), courgette, maïs, parmezaan bieslookboter (boter (MELK), parmezaanse kaas (MELK), peterselie, bieslook), ui, specerijen, olijfolie, knoflookgranulaat, kruiden, zeezout, melkzuurbacteriën.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
Gegrilde kipfilet
Aardappelen
Courgette
Mais
Prei
Ui
Melk
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Boter
Parmezaanse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Knoflook
Kruiden
Citroen
Bieslook
Peterselie
Specerijen
Zeezout
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.