Deze maaltijd heeft zich door de smaken van Frankrijk laten inspireren. De aardappelen worden samen met geroosterde prei, roomkaas en zure room tot een puree gestampt. De kipfilet wordt eerst met Italiaanse kruiden op smaak gebracht en vervolgens boven open vuur gegrild. Maïs en courgette bedekt met een romige boter van Parmezaanse kaas, peterselie en bieslook worden erbij geserveerd.
Ingrediënten: 30% gemarineerde kipfilet (95% gegrilde kip (87% kippenvlees, water, zout), 5% marinade (olijfolie, geroosterde knoflook, water, kruiden, zout, citroenvezel, zeezout, antioxidant (E330))), 26% prei-aardappelpuree (64% aardappel, volle MELK, roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), zure room (MELK), 6% prei, water, slagroom (MELK), specerijen, bieslook, olijfolie, zeezout), courgette, maïs, parmezaan bieslookboter (boter (MELK), parmezaanse kaas (MELK), peterselie, bieslook), ui, specerijen, olijfolie, knoflookgranulaat, kruiden, zeezout, melkzuurbacteriën.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
Filet de poulet grillé
Pommes de terre
Courgettes
Maïs
Poireau
Oignon
Lait
Fromage à la crème
(Contient: Lait (contient du lactose))
Crème aigre
(Contient: Lait (contient du lactose))
Crème
(Contient: Lait (contient du lactose))
Beurre
Fromage parmesan
(Contient: Lait (contient du lactose))
Ail
Herbes
Citron
Ciboulette
Persil
Épices
Sel de mer
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.