Skip to main content
Visschnitzel met gesmoorde radijs, aardappelen en cherrytomaten
Visschnitzel met gesmoorde radijs, aardappelen en cherrytomaten

Visschnitzel met gesmoorde radijs, aardappelen en cherrytomaten

Een feest aan tafel

De visschnitzel waarmee je in dit recept aan de slag gaat, wordt gemaakt van IJslandse kabeljauw die door onze visboer Van Meines gepaneerd wordt. Meer lezen over onze vissers? Neem een kijkje op onze blog! De schnitzel is erg lekker met de gebakken aardappeltjes en gesmoorde radijs.

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen:
Vis
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

300 gram

Vastkokende aardappelen

5 stuk(s)

Radijs

150 gram

Gekleurde cherrytomaten

1 stuk(s)

Gepaneerde heekfilet

(Bevat: Vis, Gluten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ el

Extra vierge olijfolie

½ tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)620 kcal
Energie (kJ)2594.1 kJ
Vetten21 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten80 g
Vezels9 g
Eiwitten22 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel
Wok met deksel
Pan met deksel
Saladekom
Koekenpan

Instructies

1

Schil of was de aardappelen (nicola) grondig en snijd in parten. Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelen 25 – 30 minuten, afgedekt, op middelhoog vuur. Roer regelmatig om, haal na 20 minuten de deksel van de pan en bestrooi met peper en zout.

Snijd de radijs in kwarten.
2

Snijd de bladeren van de radijs, maar laat nog een klein stukje groen zitten. Snijd de radijs in kwarten en snijd 1/3 deel van het radijsblad fijn. Snijd de cherrytomaten in kwarten.

Smoor de radijsjes.
3

Smelt de roomboter in een pan met deksel en smoor de radijsjes, afgedekt, 6 – 8 minuten op laag vuur. Voeg halverwege de helft van de cherrytomaten toe en breng op smaak met peper en zout.

4

Meng in een saladekom de overige cherrytomaten met het kleingesneden radijsblad, extra vierge olijfolie en zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de visschnitzel.
5

Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak de visschnitzel 3 – 5 minuten per kant op middelhoog vuur. Bestrooi met peper en zout.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel de visschnitzel, gesmoorde radijs met cherrytomaten en gebakken aardappelen over de borden. Serveer de tomatensalade er apart bij.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Low-carb salade met kogelbiefstuk

Low-carb salade met kogelbiefstuk

met krokante kikkererwten en gegrilde courgette
Double veggie - Kip met zoete Aziatische saus met een salade als extra

Double veggie - Kip met zoete Aziatische saus met een salade als extra

met sperziebonen, bloemkoolrijst en gomasio
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Filet mignon met aardappelpuree en knoflookjus

Filet mignon met aardappelpuree en knoflookjus

met een frisse radijsjessalade met spekjes en walnoot
Scandinavische salade met koolvis

Scandinavische salade met koolvis

met lollo biondo, verse dille en gebakken aardappelen
Sushibowl met zalmsnippers en gembermayonaise

Sushibowl met zalmsnippers en gembermayonaise

met zoetzure radijsjes en komkommer
Beef teriyaki met volkoren noedels

Beef teriyaki met volkoren noedels

met zoetzure radijsjes en geroosterd sesamzaad
Double veggie - Sushibowl met warmgerookte zalm en gembermayonaise

Double veggie - Sushibowl met warmgerookte zalm en gembermayonaise

met sojabonen, bloemkoolrijst en rode biet als extra
Sesamrijst met sticky paddenstoelen

Sesamrijst met sticky paddenstoelen

met gember, bosui en zoetzure radijs
Salade met varkensworstjes, gebakken appel en blauwe kaas

Salade met varkensworstjes, gebakken appel en blauwe kaas

met botersla, komkommer en knoflookciabatta
Japanse stijl bowl met kipgehaktballetjes

Japanse stijl bowl met kipgehaktballetjes

met groene groenten en knoflookrijst
Kippenbout met citroen en geroosterde krieltjes

Kippenbout met citroen en geroosterde krieltjes

met romige boerenkool-paddenstoelenstoof en frisse salade
Springrolls met warmgerookte zalm en sojabonen

Springrolls met warmgerookte zalm en sojabonen

met ingemaakte radijsjes, komkommer en avocado
Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

met mango en zoetzure groenten
Heerlijke doradefilet met frisse bosui-yoghurtsaus

Heerlijke doradefilet met frisse bosui-yoghurtsaus

Accompagné de carottes et pommes de terre
Kipfilet in mosterd-roomsaus

Kipfilet in mosterd-roomsaus

met gebakken aardappelen, kastanjechampignons en broccoli
Spinaziesoep met kruidenroomkaas en maiskolf

Spinaziesoep met kruidenroomkaas en maiskolf

Met een gekookt eitje en knapperige nootjes
Gyros met gebakken aardappeltjes, koolrabi en labne

Gyros met gebakken aardappeltjes, koolrabi en labne

Vispakketje met aardappelen, gegrilde little gem en kaasdressing

Vispakketje met aardappelen, gegrilde little gem en kaasdressing

Smörgåstårta met zelfgemaakte eiersalade

Smörgåstårta met zelfgemaakte eiersalade

Zweeds sandwichtaartje met avocado en wortelbroodje

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Tex Mex-bowl met heekfilet en guacamole

Tex Mex-bowl met heekfilet en guacamole

met rijst, frisse maissalsa en BBQ-rub
Traybake met kipdrumsticks

Traybake met kipdrumsticks

met Surinaamse kruiden en ingelegde ui
Varkensgehaktballetjes in zoete sojasaus

Varkensgehaktballetjes in zoete sojasaus

met noedelsalade en sesamzaadjes
Orzo met knoflookgarnalen en verse kruiden

Orzo met knoflookgarnalen en verse kruiden

met citroen, amandelschaafsel en courgette
Zelfgemaakte worstenbroodjes met patatjes

Zelfgemaakte worstenbroodjes met patatjes

met knapperige appel-komkommersalade
Cheesy taco's met chili sin carne en guacamole

Cheesy taco's met chili sin carne en guacamole

met taco's, zure room en salsa
Tortelloni in tomatensaus met Parmigiano Reggiano

Tortelloni in tomatensaus met Parmigiano Reggiano

met vers basilicum en kleine rucolasalade
Gelecurrynoedels met champignons en peultjes

Gelecurrynoedels met champignons en peultjes

met kokosmelk, limoen en paprika
Orzobowl met kip, limoen-yoghurtsaus en verse munt

Orzobowl met kip, limoen-yoghurtsaus en verse munt

met kerstomaten en komkommersalade
Sweet & smokey cottage pie met rundvlees en cheddar

Sweet & smokey cottage pie met rundvlees en cheddar

met verborgen groenten voor kinderen: tomaat en zoete aardappel
Flatbreadpizza's met smokey garnalen

Flatbreadpizza's met smokey garnalen

met witte kaas, rucolasalade en groene puntpaprika
Andijviestoemp met Grana Padano en rode pesto

Andijviestoemp met Grana Padano en rode pesto

met kerstomatensaus en balsamicocrème
Entrecote met kruidenhollandaise en frietjes

Entrecote met kruidenhollandaise en frietjes

met frisse salade van botersla en radijs
Hartige tarte tatin met chioggiabiet

Hartige tarte tatin met chioggiabiet

met witte kaas, verse kruiden en frisse rucolasalade
Kip met zoete-aardappelpuree en mais-salsa

Kip met zoete-aardappelpuree en mais-salsa

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Kip-cheeseburger met sesammayo en frisse pindakoolsla

Kip-cheeseburger met sesammayo en frisse pindakoolsla

op een streetfoodbroodje met aardappelwedges en verse kruiden
Keto-vriendelijke varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

Keto-vriendelijke varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

met cheesy romige spinazie en citroenmayonaise
Steak met aardappelsalade met dilledressing

Steak met aardappelsalade met dilledressing

met gebakken ui, radijs en sperziebonen
Fiocchi tricolore met burrata en basilicumcrème

Fiocchi tricolore met burrata en basilicumcrème

in champignon-tomatensaus met Siciliaanse kruiden
Bulgurbowl met chioggiabiet, avocado en witte kaas

Bulgurbowl met chioggiabiet, avocado en witte kaas

met pistachenoten, appelsiendressing en koriander