Champignons zijn een goede toevoeging aan je vegetarische maaltijd - ze bevatten vitamine B2, zijn eiwitrijk en zorgen voor een fijne bite.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Kastanjechampignons
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
¼ zakje(s)
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Ei
50 gram
Witte kaas
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
⅓ stuk(s)
Komkommer
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
¼ tl
Mosterd
¾ el
Extra vierge olijfolie
¼ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
Tip: De grootte van je ovenschaal is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je kookt. Kijk dus even waar de vulling goed in past.