Sojasaus wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Door het fermentatieproces krijgt het een rijke umami-smaak en donkere kleur, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan allerlei gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
5 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
150 gram
Sperziebonen
30 gram
Tomatenketchup
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Mosterd
2 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout