Miso! Een Japanse smaakversterker met zowel een hartige als zoete smaak. Gebruik het voor bouillon, sauzen of dressing, of maak er bijvoorbeeld een speciale miso-mayonaise van.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ bosje(s)
Lente-ui
100 gram
Amchoi
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
10 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
70 gram
Maïs in blik
50 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Zonnebloemolie
400 ml
Water
½ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Pikante rode saus
Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.