Skip to main content
Visduo

Gezellig avondje gourmetten? Met dit visduo geef je de gourmettafel een internationaal tintje.

Allergenen:
Soja
Tarwe
Vis
Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

20 ml

Ketjap manis

(Bevat: Soja, Tarwe)

1 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

80 gram

Gemarineerde scampi's

(Bevat: Schaaldieren)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat: Soja, Tarwe)

Voedingswaarden

Energie (kJ)840 kJ
Energie (kcal)201 kcal
Vetten10.7 g
waarvan verzadigd1.6 g
Koolhydraten10 g
waarvan suikers8.2 g
Vezels0.2 g
Eiwitten14.8 g
Zout1.5 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm.
  • Meng in een kom met de zoete Aziatische saus, ketjap en mix van gember, knoflook en rode peper. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. 
2
  • Bak de zalm en garnalen tot ze gaar zijn. 

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Visduo

Visduo

met marinade op z'n Aziatisch
Zalmfilet in romige knoflooksaus

Zalmfilet in romige knoflooksaus

met knolselderpuree en frisse witloofsalade
Zalmfilet met vel als extra

Zalmfilet met vel als extra

2 x 120 g | 2 porties
Zalmfilet in bladerdeeg

Zalmfilet in bladerdeeg

met geroosterde mini-romatomaten, frietjes en salade
Zalmfilet als extra

Zalmfilet als extra

200 g | 2 stuks
Misozalm en salade met sesamdressing

Misozalm en salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Buddhabowl met knapperige kikkererwten en tofu

Buddhabowl met knapperige kikkererwten en tofu

met bloemkoolrijst, zoete Aziatische saus en komkommer
Double veggie - Aziatische fusionsalade met vegetarische runderstukjes

Double veggie - Aziatische fusionsalade met vegetarische runderstukjes

met paprika en sojabonen als extra
Aziatische surf & turf: zoet-pikante chili-garnalen en krokante kip

Aziatische surf & turf: zoet-pikante chili-garnalen en krokante kip

met paddenstoelen, zoetzure komkommer en chili-mayonaise
Koreaanse stoemp met sticky vegetarische runderstukjes

Koreaanse stoemp met sticky vegetarische runderstukjes

met andijvie en wortel
Double veggie - Udonnoedels met kip in zoete Aziatische saus

Double veggie - Udonnoedels met kip in zoete Aziatische saus

met extra groenten: sugarsnaps en taugé
Double veggie - Kip met zoete Aziatische saus met een salade als extra

Double veggie - Kip met zoete Aziatische saus met een salade als extra

met sperziebonen, bloemkoolrijst en gomasio
Double veggie - Oosters gemarineerde zalmfilet

Double veggie - Oosters gemarineerde zalmfilet

met courgette en paprika als extra
Steak met fusion risotto van groene curry

Steak met fusion risotto van groene curry

met chimichurri, verse kruiden en broccoli
Gelakte zalm met champignonrisotto

Gelakte zalm met champignonrisotto

geserveerd met spinaziesalade en gomasio
Zalm en croute met salade, kappertjes en krieltjes

Zalm en croute met salade, kappertjes en krieltjes

met frisse venkelsoep als voorgerecht
Double veggie - Pasta pesto met zalm

Double veggie - Pasta pesto met zalm

Met oventomaatjes en courgette
Roerbak van vegetarische kipstukjes en sperziebonen

Roerbak van vegetarische kipstukjes en sperziebonen

met zoetzure komkommer, rijst en gebakken ei
Risotto met zalmfilet en pastinaak

Risotto met zalmfilet en pastinaak

met basilicumcrème en oude kaas
Fusion taco's van lente-ui pannenkoekjes

Fusion taco's van lente-ui pannenkoekjes

met geroosterde aubergine en oesterzwammen

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met zwartepepersaus

Steak met zwartepepersaus

met sperziebonen, zongedroogde tomaten en aardappelwedges
Loaded fries met bulgogi rundvlees op z'n Koreaans

Loaded fries met bulgogi rundvlees op z'n Koreaans

met zoetzure komkommer, koriander en pinda's
Romige farfalle met kip en venkel

Romige farfalle met kip en venkel

met Parmigiano Reggiano, spinazie en rode peper
Biefstukreepjes met mangosalsa

Biefstukreepjes met mangosalsa

met rijst, koolsla en Mexicaanse kruiden
Geglaceerde zalmfilet met pesto alla genovese en spaghetti

Geglaceerde zalmfilet met pesto alla genovese en spaghetti

met geroosterde bamsamico-tomaatjes en courgette
Bulgurbowl met kipgehaktballetjes

Bulgurbowl met kipgehaktballetjes

met geroosterde-paprikasaus, champignons en courgette
Gele rijstpilav met broccolini, sojabonen en Thais basilicum

Gele rijstpilav met broccolini, sojabonen en Thais basilicum

met seroendeng-garnering, snijbonen en rode peper
Hoisin-noedels met kip en wokgroenten

Hoisin-noedels met kip en wokgroenten

met lente-ui en pinda's
Romige groentesoep met pulled chicken

Romige groentesoep met pulled chicken

verborgen wortel en courgette! | met basilicum en zonnebloempitten
Romige wraps met kikkererwten en yoghurtsaus

Romige wraps met kikkererwten en yoghurtsaus

met komkommersalade en gomasio
Aardappelsalade met warmgerookte zalm en dilledressing

Aardappelsalade met warmgerookte zalm en dilledressing

met citroenmayonaise, ingelegde ui en sperziebonen
Hartige zoete-aardappelsoep

Hartige zoete-aardappelsoep

met zure room, zuurdesembroodje en pompoenpitten
Steak met kruidendressing en koolsla

Steak met kruidendressing en koolsla

met patatjes, pikante mayonaise en komkommer
Kikkererwtencurry met sticky aubergine

Kikkererwtencurry met sticky aubergine

met rijst, zoete aardappel, limoen en koriander
Sticky buikspek ramen met oesterzwammen en kimchi

Sticky buikspek ramen met oesterzwammen en kimchi

met paksoi, miso en verse udonnoedels
Varkenshaas in pikante pindasaus op z'n Thais

Varkenshaas in pikante pindasaus op z'n Thais

met rijst, broccolini, sperziebonen en lente-ui
Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

met koriander, tahin en sesamzaad
Tonijn-krieltjessalade met honing-mosterddressing

Tonijn-krieltjessalade met honing-mosterddressing

met gekookt ei, rode biet, appel en verse kruiden
Romige penne met pangasiusfilet en kerstomaten

Romige penne met pangasiusfilet en kerstomaten

met courgette, citroen en munt
BBQ-kipfilet met piccalilly en peterselie-yoghurtsaus

BBQ-kipfilet met piccalilly en peterselie-yoghurtsaus

met curry-parelgerst, puntpaprika en sperziebonen