Skip to main content
Visduo

Gezellig avondje gourmetten? Met dit visduo geef je de gourmettafel een internationaal tintje.

Allergenen:
Soja
Tarwe
Vis
Schaaldieren

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

20 ml

Ketjap manis

(Bevat: Soja, Tarwe)

1 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

80 gram

Gemarineerde scampi's

(Bevat: Schaaldieren)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat: Soja, Tarwe)

Voedingswaarden

Energie (kJ)840 kJ
Energie (kcal)201 kcal
Vetten10.7 g
waarvan verzadigd1.6 g
Koolhydraten10 g
waarvan suikers8.2 g
Vezels0.2 g
Eiwitten14.8 g
Zout1.5 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm.
  • Meng in een kom met de zoete Aziatische saus, ketjap en mix van gember, knoflook en rode peper. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. 
2
  • Bak de zalm en garnalen tot ze gaar zijn. 

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders