Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
5 gram
Vers basilicum
20 gram
Rucola
15 ml
Basilicumcrème
½ stuk(s)
Tomaat
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
Tip: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?