Je brengt deze schotel op smaak met furikake, een Japans specerij van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Groentemix met witte kool
15 gram
Witte miso
25 gram
Roomkaas
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
½ zakje(s)
Furikake
15 gram
Gefrituurde uitjes
50 gram
Volkoren noedels
100 gram
Varkensboerengehakt
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Bloem
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.
Tip: Houd je van pikant en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de kapsalon.