Yazzara is een groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember en geeft deze naanpizza alle kleur, geur en pit die je van een Oosterse dip verwacht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
100 gram
Spinazie
65 gram
Rode kerstomaten
40 gram
Yazzara
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
Tip: Je kunt het naanbrood ook vlak voor het beleggen toasten in een broodrooster.
Tip: De overige spinazie en cherrytomaten gebruik je voor een side salad. Heb je liever warme groenten? Bak dan hier alle spinazie en de cherrytomaten mee en laat de dressing uit stap 3 achterwege.
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.