topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tuna melt

Tuna melt

gegratineerde baguette met tonijn, cheddar en kappertjes

De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een tosti - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!

Labels:
Recept
Allergenen:
Tarwe
Gerst
Rogge
Vis
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

2 blik(ken)

Tonijn in olijfolie

(Bevat Vis)

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

50 gram

Geraspte cheddar

20 gram

Kappertjes

10 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

1 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)663 kcal
Energie (kJ)2775 kJ
Vetten38 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten51 g
waarvan suikers1 g
Vezels4.5 g
Eiwitten27 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bieslook fijn.

2

Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1 tl wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer de demi-baguette door de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover. Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!

4

Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook. Leg de onbelegde baguette erbovenop.