
Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken. Wist je dat dit het enige stukje van het varken is dat je zelfs rosé kunt eten?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Witloof
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 snufje
Nootmuskaat
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Rucola en veldsla
100 ml
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Mosterd
⅓ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Zet de oven, indien mogelijk, de laatste 5 minuten op grillstand.



Weetje: Wist je dat kerstomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.
