Skip to main content
Chocolate chip cookies
Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies

met hazelnoten en cranberry's (+/- 20 stuks)

Préparée à base d’ingrédients frais, cette recette est facile à réaliser et sera parfaite en dessert, en goûter ou bien pour célébrer un évènement particulier en bonne compagnie.

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Haver
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd1 uur 30 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

0.12 stuk(s)

Ei

40 gram

Haverdeegmix

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Haver Kan bevatten: Ei, Soja, Noten, Sesamzaad)

4 gram

Geroosterde hazelnoten

2.5 gram

Gedroogde cranberry's

10 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)

Zelf toevoegen

10 gram

[Plantaardige] boter

Voedingswaarden

Energie (kcal)162 kcal
Energie (kJ)680 kJ
Vetten8 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten20 g
waarvan suikers11 g
Vezels0.7 g
Eiwitten3 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Grote kom
Kleine kom
Film plastique
Bakplaat met bakpapier

Instructies

Préparation
1

Pesez 100 g de beurre et détaillez-le en dés. Laissez-le à température ambiante. Battez l'œuf dans le petit bol. Concassez grossièrement les noisettes. Dans le grand bol, mélangez la préparation pour cookies à l'avoine avec les pépites de chocolat, les noisettes et les cranberries.

Préparer la pâte
2

À la main, malaxez le beurre et l’œuf battu à la préparation pour obtenir une masse homogène. Formez une boule de pâte et enveloppez-la dans du film alimentaire. Réservez-la au moins 1 heure au réfrigérateur.

Tip: Gebruik eventueel een keukenmachine met deeghaak.

Former les cookies
3

Préchauffez le four à 160°C. Roulez la pâte dans le film alimentaire pour former un long rouleau de 5 cm de diamètre. Retirez le film alimentaire et coupez le rouleau en tranches de 1,5 cm d'épaisseur. Disposez-les en rang sur la plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé. Veillez à conserver suffisamment d'espace entre les cookies en entamant chaque rangée suivante un peu plus bas pour les alterner.

Tip: Past niet al het deeg op één bakplaat? Bak de koekjes dan in meerdere rondes.

Enfourner
4

Enfournez les cookies 15 à 18 minutes. Ils doivent être encore tendres lorsque vous les sortez du four. Laissez-les refroidir au moins 30 minutes sur la plaque de cuisson. Conservez-les dans une boîte à biscuits hermétique.

Tip: Zijn de koekjes de volgende dag zacht geworden? Bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden, zo worden ze weer lekker knapperig.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met bearnaiseboter

Steak met bearnaiseboter

met gemengde paddenstoelen, spinazie en krieltjes
Geroosterde zoete-aardappelbowl met biefstukreepjes op z'n Mexicaans

Geroosterde zoete-aardappelbowl met biefstukreepjes op z'n Mexicaans

met avocado en tomatensalsa
Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

met kerstomaten, basilicum en rucola
Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

met courgette, rucola, linzen en amandelschaafsel
Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

met prei, champignons en Mexicaanse kruiden
Boerenworst met dillemayonaise

Boerenworst met dillemayonaise

met gebakken patatjes en sperziebonen
Sticky teriyaki kippenvleugels

Sticky teriyaki kippenvleugels

met bulgogirijst, groenten en sesamzaadjes
Romige penne met warmgerookte zalm

Romige penne met warmgerookte zalm

in prei-spinaziesaus met citroen en dille
Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

verborgen courgette en broccoli! | met basilicumcrème en Italiaanse kruiden
Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

met kleine salade en witte kaas
Misozalm met salade met sesamdressing

Misozalm met salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Flatbreadpizza's met champignons en paprika

Flatbreadpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Geroosterde aubergine met tahinsaus

Geroosterde aubergine met tahinsaus

met witte kaas en tomatencouscous
Kruidige visstoof met kokosmelk

Kruidige visstoof met kokosmelk

geïnspireerd op Braziliaanse moqueca, met rijst en koriander
BBQ veggie gehaktballetjes met patatjes

BBQ veggie gehaktballetjes met patatjes

met appelsienmayo, geroosterde groenten en Surinaamse kruidenmix
Pikante 'butter tofu' curry met romige kokossaus

Pikante 'butter tofu' curry met romige kokossaus

met rijst, koriander en paprika
Romige rigatoni met blauwe kaas

Romige rigatoni met blauwe kaas

met paddenstoelen, witloof en peterselie
Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met flatbread en gekookt ei