Voici cette semaine, un classique de la cuisine française : le bœuf bourguignon ! Préparé avec du lard et des légumes mijotés au vin rouge. Vous l'accompagnez d'une purée de pommes de terre crémeuse !
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
10 spriet(en)
Bleekselder
(Bevat: Selderij)
375 gram
Kastanjechampignons
5 snufje
Nootmuskaat
8 plak(ken)
Ontbijtspek
800 gram
Runderlappen
1
Tomatenpuree
185 ml
Rode wijn
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1 stuk(s)
Laurierblad
1000 gram
Aardappelen
120 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
2 el
Bloem
5 el
[Plantaardige] boter
¾ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
2 el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout