Maak deze week een klassiek Frans stoofgerecht met runderlappen, groenten, rode wijn en spekjes. Combineer het met romige aardappelpuree!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
10 spriet(en)
Bleekselder
(Bevat: Selderij)
375 gram
Kastanjechampignons
5 snufje
Nootmuskaat
8 plak(ken)
Ontbijtspek
800 gram
Runderlappen
1
Tomatenpuree
185 ml
Rode wijn
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1 stuk(s)
Laurierblad
1000 gram
Aardappelen
120 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
2 el
Bloem
5 el
[Plantaardige] boter
¾ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
2 el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout