Botersla bevat wel 2 tot 4 keer meer bladeren dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes ongeveer even groot en zijn ze mals en zacht van smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
20 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
100 gram
Kipfilethaasjes met Mediterrane kruiden
½ head
Botersla
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
25 gram
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¾ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
Tip: Let jij op je calorie-inname? Laat de mayonaise dan achterwege.