Wist je dat Parmigiano Reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelschijfjes
100 gram
Kipfilethaasjes
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Ui
150 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.