Met dit recept tover je 285 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
165 gram
Bloemkool
½ stuk(s)
Prei
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Ontbijtspek
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 snufje
Nootmuskaat
20 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Spoel de bloemkool goed af onder koud water zodat het niet verder gaart. Weetje: Wist je dat groene bladgroente zoals spinazie, andijvie en kruisbloemige groente zoals bloemkool, broccoli, spruitjes en boerenkool laag in koolhydraten zijn (minder dan 5 gram koolhydraten per 100 gram)? Wel bevatten ze veel vitamines en mineralen en passen hierdoor dus goed in een ketogeen dieet.
Tip: Let op: de chili-olie is erg pittig. Houd je niet van pittig? Laat de chili-olie dan achterwege.
Tip: Houd je van creamy? Voeg dan wat extra slagroom toe naar smaak.
Tip: Zet de oven eventueel op grillstand voor een goudbruin laagje.