Wist je dat de Grieken deze salade beschouwen als een boerenontbijt of -lunch? Hij bestaat namelijk uit ingrediënten die een traditionele Griekse boer zou verbouwen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
gram
Kippendijreepjes
110 gram
Kippendijreepjes met tuinkruiden en knoflook
¼ head
Romaine
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!