Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! In deze versie zorgen de chorizo en paprikapesto voor een ware smaakexplosie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Biologische zure room
75 gram
Chorizoblokjes
60 gram
Semi-gedroogde tomaten
50 gram
Paprikapesto
1 stuk(s)
Sjalot
40 gram
Rucola
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Snijd de sjalot in halve ringen. Snijd de semi-gedroogde tomaten in dunne repen en bewaar de olie.
Besmeer de flammkuchen met de zure room. Verdeel de chorizo, sjalot en semi-gedroogde tomaten erover. Verdeel 1/2 el van de overgebleven olie van de tomaten erover. Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
Snijd de flammkuchen in stukken en verdeel de paprikapesto erover. Garneer met de rucola.