Zwartebonenpuree is een rijke, hartige smaakversterker gemaakt van gefermenteerde zwarte sojabonen. Sommige varianten kunnen ook zoet zijn, maar de variant in dit recept voegt een heerlijke, diepe umami smaak toe aan je gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Paprika
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
100 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
50 ml
Water voor saus
½ el
[Plantaardige] boter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout