Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Kumato-tomaat
10 gram
Pistachenoten
(Bevat: Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
40 gram
Rucola en veldsla
40 gram
Pesto genovese
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Citroen
80 gram
Serranoham
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
Snijd de kumato tomaat in dunne plakken. Hak de pistachenoten fijn. Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. Pers de citroen vervolgens uit boven een kleine kom.
Meng in een saladekom 1/2 el olijfolie met de zwarte balsamico en citroensap naar smaak. Voeg de slamix toe. Meng door de dressing en breng op smaak met peper en zout.
Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pistachenoten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
Verdeel de plakken tomaat over platte borden. Leg een handje slamix in het midden van de borden en leg een hele bol burrata op ieder bordje. Scheur de Coppa di Parma in stukken en gebruik samen met de pistachenoten als garnering. Besprenkel met de pesto en de citroenrasp.