Skip to main content
Burrata met Coppa di Parma

Burrata met Coppa di Parma

Voorgerecht | 2 porties | Pistachenoten & kumato tomaat

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Pistachenoten
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 bol(len)

Burrata

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Kumato-tomaat

10 gram

Pistachenoten

(Bevat: Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

40 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Pesto genovese

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)

1 stuk(s)

Citroen

80 gram

Serranoham

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden

Energie (kJ)2163 kJ
Energie (kcal)517 kcal
Vetten39.9 g
waarvan verzadigd15.6 g
Koolhydraten8 g
waarvan suikers4.2 g
Vezels2.6 g
Eiwitten30.1 g
Zout2.7 g
Potassium60 mg
Calcium4 mg

Benodigdheden

Saladekom
Koekenpan

Instructies

1

Snijd de kumato tomaat in dunne plakken. Hak de pistachenoten fijn. Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. Pers de citroen vervolgens uit boven een kleine kom.

2

Meng in een saladekom 1/2 el olijfolie met de zwarte balsamico en citroensap naar smaak. Voeg de slamix toe. Meng door de dressing en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pistachenoten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.

4

Verdeel de plakken tomaat over platte borden. Leg een handje slamix in het midden van de borden en leg een hele bol burrata op ieder bordje. Scheur de Coppa di Parma in stukken en gebruik samen met de pistachenoten als garnering. Besprenkel met de pesto en de citroenrasp.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Groentespiesjes met pestodressing

Groentespiesjes met pestodressing

met courgette, paprika en champignons
Wildstoof met tarte tatin van gekleurde wortel

Wildstoof met tarte tatin van gekleurde wortel

met knolselderijpuree en peersalade
Fondant aardappelen met kruidensaus

Fondant aardappelen met kruidensaus

met broccolini, geroosterd amandelschaafsel en granaatappelpitjes
Volle kwark met oranje fruit

Volle kwark met oranje fruit

met pistachenoten en dadels
Zalmtorentjes met kruidenroomkaas

Zalmtorentjes met kruidenroomkaas

met kappertjes, bieslook, dille en ingelegde ui
Gerookte zalm met ingelegde rode ui

Gerookte zalm met ingelegde rode ui

met gefrituurde kappertjes en verse dille
Modularity: Groene Pesto (80g)

Modularity: Groene Pesto (80g)

80 g
Tartaar van tomaat met burrata

Tartaar van tomaat met burrata

met basilicumcrème en pistachenootjes
Kalkoenrollade met cranberrychutney

Kalkoenrollade met cranberrychutney

Met geroosterde aardappelen en geglaceerde groenten
Plat de riz aux crevettes à l’espagnole

Plat de riz aux crevettes à l’espagnole

Avec des olives, de la coriandre et du citron
Crostini met brie en serranoham als extra

Crostini met brie en serranoham als extra

Bijgerecht | 2 porties
Flensje met gekarameliseerde sinaasappel

Flensje met gekarameliseerde sinaasappel

Met crème fraîche en munt
Tartaar van gerookte zalm

Tartaar van gerookte zalm

Met kruidenolie en crostini
Gebakken kabeljauwfilet met broccoli

Gebakken kabeljauwfilet met broccoli

Met krieltjes, grana padano en pijnboompitten
Vistrio en garnalenspiesjes

Vistrio en garnalenspiesjes

met citroenmarinade en soja-sesammarinade
Aubergine met Midden-Oosterse kruiden, bulgur en naanbrood

Aubergine met Midden-Oosterse kruiden, bulgur en naanbrood

met zelfgemaakte muhammara van geroosterde puntpaprika en walnoot
Pompoen-geitenkaas wellington

Pompoen-geitenkaas wellington

met pastinaak-aardappelpuree, haricots verts en cranberryjus
Tomatengalette met witte kaas

Tomatengalette met witte kaas

met balsamicocrème en kleine salade
Supergroene naanpizza met witte kaas en olijven

Supergroene naanpizza met witte kaas en olijven

met courgette, citroen, dille en zoetzure ui
Rösti met geitenkaas en zure-roomsaus

Rösti met geitenkaas en zure-roomsaus

met kerstomatensalade met citroendressing en pompoenpitten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Fusili met garnalen in romige currysaus

Fusili met garnalen in romige currysaus

met geitenkaas, courgette en veldsla
Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

met bulgur, limoen, rode peper en spinazie
Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

met aubergine, gefrituurde uitjes en zoete Aziatische saus
Hertengehaktballetjes in appelsiensaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in appelsiensaus met amandelschaafsel

met bulgur, paprika en snijbonen
Noedels met tahin en courgetti

Noedels met tahin en courgetti

met cashewnoten, Thais basilicum en sesamzaadjes
Kipfilet in champignonroomsaus

Kipfilet in champignonroomsaus

met geroosterde patatjes en salade
Flatbread met garnalen en tahinsaus

Flatbread met garnalen en tahinsaus

met courgette, za'atar en peterselie
Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

met geroosterde-paprikasaus, pistachenoten en rucola
Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

verborgen courgette! | met couscous, peterselie en Siciliaanse kruiden
Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

met bruine rijst, tomaat en furikake
Bami op z'n Surinaams met kippendijreepjes

Bami op z'n Surinaams met kippendijreepjes

met zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes
Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

met geroosterde kerstomaten, pistachio's en peterselie
Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

met knoflookrijst, broccolini en furikake
Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

met knolselderpuree, sesamzaadjes en rode peper
Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

met tomatenbulgur, geroosterde courgette en paprika
Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

met kimchi, koolsla en koriander
Orzo met courgette en geitenkaas

Orzo met courgette en geitenkaas

met mini-romatomaten en rozemarijn
Gepaneerde feta met rozemarijn

Gepaneerde feta met rozemarijn

met uienchutney, patatjes en courgettesalade
Taquito's met rundergehakt en kaas

Taquito's met rundergehakt en kaas

op volkoren tortilla's met tomatensalsa en yoghurt
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus