Receptontwikkelaar Sarah: "Voor dit recept liet ik me inspireren door de Griekse keuken: verse dille, een Griekse kruidenmix met een vleugje kaneel, olijven en witte kaas. Op het eerste gezicht lijkt de combinatie met naanbrood misschien wat vreemd, maar geloof me, de smaken komen perfect samen!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
½ stuk(s)
Courgette
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
⅓ zakje(s)
Griekse kruidenmix
100 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Rode ui
15 gram
Groene olijven
½ stuk(s)
Citroen
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout