
Tartaar zonder vlees of vis? Dat kan! Met de beste ingrediënten tover jij een ware smaakexplosie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Mini-romatomaten
1 stuk(s)
Tomaat
3.75 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
15 gram
Kappertjes en gesneden augurken
7.5 ml
Basilicumcrème met citroen
5 gram
Pistachenoten
(Bevat: Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
0.13 stuk(s)
Baguette
1.2 gram
Tuinkers
½ tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
naar smaak
Olijfolie

Tip: De overige worcestershiresaus gebruik je bij het hoofdgerecht.

Tip: Heb je een ringvorm? Gebruik deze dan in plaats van een schaaltje. Leg per persoon een ringvorm op een bordje, schep de tomatentartaar erin en druk aan met de achterkant van een lepel. Haal de ring er voorzichtig af.

