Het geheim van perfect gegrilde grillkaas is timing - bak de grillkaas vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode ui
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Appel
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
150 gram
Gesneden andijvie
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Uienchutney
1 tl
[Plantaardige] boter
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 200 gram aardappelen per persoon en de helft van de witte grillkaas. Gebruik de overige grillkaas bijvoorbeeld voor een lunchsalade de volgende dag en maak van de overige aardappelen bijvoorbeeld een koude aardappelsalade.
Tip: Houd je niet van rauwe andijvie? Blancheer de andijvie dan 1 minuut in kokend water.
Tip: Is de grillkaas erg nat? Dep de plakken dan voor het bakken droog met keukenpapier. Zorg ervoor dat je pan goed heet is voordat je gaat bakken, anders kan het zijn dat de grillkaas uitloopt.
Tip: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat, maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen? Zoals vitamine K - onder andere belangrijk voor de aanmaak van sterke botten.