Zwartepepersaus is een romige, smaakvolle saus op basis van fijngestampte peperkorrels. De peperkorrels geven een pittige kick, waardoor het een klassieke combinatie is met gebakken, gegrild of geroosterd vlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Zwartepepersaus
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
30 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Varkenshaas
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Appel
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout