Skip to main content
Meergranenbeschuit met ricotta
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

met komkommer en amandelen

4.1
(52)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

32 stuk(s)

Meergranenbeschuit

100 gram

Ricotta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

Voedingswaarden

Energie (kcal)70 kcal
Energie (kJ)294 kJ
Vetten5.1 g
waarvan verzadigd3.5 g
Koolhydraten2.3 g
waarvan suikers2.2 g
Vezels0.2 g
Eiwitten3.7 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de beschuit.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders