Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Pulled chicken
1 zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
2 stuk(s)
Mini Turks brood
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Noten)
100 gram
Sriracha-mayo
(Bevat: Mosterd, Soja, Ei)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
2 el
Ketjap of zoete sojasaus
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de ui. Snijd de komkommer in schijfjes en de paprika in reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en ui 2 minuten. Voeg de paprika en de pulled chicken toe en bak 4 minuten. Voeg de zoet-pikante chilisaus en ketjap manis toe en verwarm het geheel nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Bak het Turkse broodje 5 - 8 minuten in de oven.
Verdeel de broodjes over de borden en snijd ze open. Beleg de broodjes met de pulled chicken. Garneer met de sriracha-mayo, slamix en komkommerschijfjes. Maak af met de bovenkant van het broodje.