Iedereen kent de pizza margherita! Deze versie maak je helemaal af met groene pesto en vers basilicum.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat: Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Pastasaus met basilicum
250 gram
Rode kerstomaten
2 bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Vers basilicum
40 gram
Pesto genovese
naar smaak
Peper en zout
1 el
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella in kleine stukjes. Snijd het verse basilicum fijn.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de mozzarella en verdeel de cherrytomaten erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven (zie Tip).
Tip: Heb je een kleine oven? Bak dan eerst één pizza, garneer met de pesto en het basilicum en snijd deze door de helft om te delen. Bak ondertussen de tweede pizza in de oven.
Verdeel de pizza's over de borden en garneer met de groene pesto en het basilicum.