Skip to main content
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

4.3
(19,9K)
Labels:
Familie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Naanbrood

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)

100 gram

Spinazie

(Kan bevatten: Selderij)

65 gram

Rode kerstomaten

40 gram

Yazzara

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Witte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)456 kcal
Energie (kJ)1906 kJ
Vetten34.4 g
waarvan verzadigd9.4 g
Koolhydraten11 g
waarvan suikers6.1 g
Vezels4.2 g
Eiwitten21.9 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. 
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Rundergehakt bakken
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. 
  • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. 
  • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Salade maken
3
  • Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. 
  • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie (zie TIP), de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Snijd de spinazie klein, zo heb je een minder grove salade.

Serveren
4
  • Smeer de afgebakken naan in met yazzara.
  • Schep het gehakt met de spinazie erop.
  • Serveer de naanpizza met de salade.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders