Skip to main content
Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberries
Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberries

Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberries

+/- 14 repen | Bak het zelf met verse ingrediënten

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor havermoutrepen met dadels en pecannoten.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

0.16 stuk(s)

Banaan

15 gram

Veenbes-walnootmix

30 gram

Havermout

5.6 gram

Kokosrasp

5.6 gram

Rozijnen

15 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

0.57 el

Honing [of plantaardig alternatief]

0.57 el

Zonnebloemolie

Voedingswaarden

Energie (kJ)922 kJ
Energie (kcal)220 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd4.1 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers13.9 g
Vezels2.4 g
Eiwitten3.4 g
Trans Fat0.6 g

Benodigdheden

Kleine steelpan
Kleine kom
Bakpapier
Kom
Ovenschaal

Instructies

Préparer
1

Préchauffez le four à 200 degrés.Écrasez 1 banane à la fourchette dans le bol.Faites chauffer 4 cs d'huile de tournesol avec 3 cs de miel dans la petite casserole et mélangez bien. Ajoutez la banane écrasée lorsque le miel est liquide. Mélangez bien et faites chauffer le tout 1 à 2 minutes à feu doux.

Tip: Met de overige bananen kan je bananenijs maken. Schil ze, snijd ze in plakjes en vries deze in. Blend dan de plakjes in een keukenmachine, met eventueel een scheutje melk. Garneer de bolletjes ijs eventueel naar smaak met chocoladesaus, nootjes of kokos.

Mélanger
2

Recouvrez la plat à four de 20 x 20 cm de papier sulfurisé.Concassez finement le mélange de canneberges et de noix. Dans le bol, mélangez les flocons d'avoine, la noix de coco râpée, les raisins secs, le mélange de canneberges et de noix, les pépites de chocolat et une pincée de sel à 3 cs d'eau. Ajoutez ensuite le mélange à la banane et mélangez jusqu'à obtenir une pâte collante.

Remplir le plat à four
3

Remplissez le plat à four du mélange. Répartissez-le et appuyez bien à l'aide du dos d'une cuillère ou d'une spatule.

Enfourner
4

Enfourner le plat à four 25 à 30 minutes, ou jusqu'à ce que le dessus soit joliment doré. Laissez refroidir environ 15 minutes et coupez en barres de 2 cm de large.

Tip: De repen zijn drie tot vier dagen houdbaar als je ze tussen twee bakpapiertjes bewaart in een koektrommel.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Bulgurbowl met kipfiletblokjes, sinaasappeldressing en witte kaas

Bulgurbowl met kipfiletblokjes, sinaasappeldressing en witte kaas

met geroosterde wortel, spinazie en rozijnen
Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

met couscous in munt-spinaziepesto, feta en rozijntjes
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing
Groentestoofpotje met rundermerguez

Groentestoofpotje met rundermerguez

met gebakken aardappeltjes
Vegetarische picadillo met linzen

Vegetarische picadillo met linzen

met olijven, kappertjes en rozijnen
Noord-Afrikaanse couscous met kruiden en amandelen

Noord-Afrikaanse couscous met kruiden en amandelen

Sweet & savoury Midden-Oosters stoofje

Sweet & savoury Midden-Oosters stoofje

met kipmerguez, parelcouscous en rozijnen
Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos

Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos

+/- 9 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten
Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberries

Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberries

+/- 14 repen | Bak het zelf met verse ingrediënten
Couscous met garnalen en yazzara

Couscous met garnalen en yazzara

met hazelnoten, verse kruiden en ras el hanout
Veggie mini-worstenbroodjes met cheddar

Veggie mini-worstenbroodjes met cheddar

met wortelsalade en appelmoes
Rozijnenpannenkoekjes

Rozijnenpannenkoekjes

Met frambozen
Krokante witvis met pesto-gnocchi

Krokante witvis met pesto-gnocchi

Met havermout, courgette en citroen
Siciliaanse caponata met aubergine en rozijntjes

Siciliaanse caponata met aubergine en rozijntjes

met een romige aardappelpuree, olijven en kappertjes
Chocolademousse met appelsiencoulis

Chocolademousse met appelsiencoulis

met rozemarijn-kerstbomen en gezouten amandelen
Double protein - Patatje met dubbele portie Rendang

Double protein - Patatje met dubbele portie Rendang

met kokosboontjes
Orzo op Siciliaanse wijze met kipgehakt en rozijnen

Orzo op Siciliaanse wijze met kipgehakt en rozijnen

met walnoot, broccoli en pecorino
Siciliaanse orzo met gekruid kipgehakt en rozijnen

Siciliaanse orzo met gekruid kipgehakt en rozijnen

Met broccoli, pecorino en pijnboompitten
Dahl met een frisse salsa en naanbrood

Dahl met een frisse salsa en naanbrood

bereid met gember, appel en kokosmelk
Midden-Oosterse parelcouscous met kippendijreepjes

Midden-Oosterse parelcouscous met kippendijreepjes

met rozijnen, frisse tomaat-komkommersalade en munt-yoghurtsaus

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Fusili met garnalen in romige currysaus

Fusili met garnalen in romige currysaus

met geitenkaas, courgette en veldsla
Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

met bulgur, limoen, rode peper en spinazie
Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

met aubergine, gefrituurde uitjes en zoete Aziatische saus
Hertengehaktballetjes in appelsiensaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in appelsiensaus met amandelschaafsel

met bulgur, paprika en snijbonen
Noedels met tahin en courgetti

Noedels met tahin en courgetti

met cashewnoten, Thais basilicum en sesamzaadjes
Kipfilet in champignonroomsaus

Kipfilet in champignonroomsaus

met geroosterde patatjes en salade
Flatbread met garnalen en tahinsaus

Flatbread met garnalen en tahinsaus

met courgette, za'atar en peterselie
Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

met geroosterde-paprikasaus, pistachenoten en rucola
Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

verborgen courgette! | met couscous, peterselie en Siciliaanse kruiden
Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

met bruine rijst, tomaat en furikake
Bami op z'n Surinaams met kippendijreepjes

Bami op z'n Surinaams met kippendijreepjes

met zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes
Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

met geroosterde kerstomaten, pistachio's en peterselie
Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

met knoflookrijst, broccolini en furikake
Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

met knolselderpuree, sesamzaadjes en rode peper
Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

met tomatenbulgur, geroosterde courgette en paprika
Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

met kimchi, koolsla en koriander
Orzo met courgette en geitenkaas

Orzo met courgette en geitenkaas

met mini-romatomaten en rozemarijn
Gepaneerde feta met rozemarijn

Gepaneerde feta met rozemarijn

met uienchutney, patatjes en courgettesalade
Taquito's met rundergehakt en kaas

Taquito's met rundergehakt en kaas

op volkoren tortilla's met tomatensalsa en yoghurt
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus