Skip to main content
Ham-omelet met een knapperig broodje
Ham-omelet met een knapperig broodje

Ham-omelet met een knapperig broodje

3.6
(14)
Allergenen:
Ei
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

1 tl

Paprikapoeder

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Achterham

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven af.

2

Kluts de eieren met het paprikapoeder in een kom en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan, giet het eimengsel erin, leg meteen de plakken ham erop en bak de omelet. Keer halverwege om.

4

Snijd de ciabatta open en besmeer met de overige roomboter. Snijd de omelet doormidden en beleg hiermee de ciabatta.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders