Ham-omelet met een knapperig broodje
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ham-omelet met een knapperig broodje

Ham-omelet met een knapperig broodje

Allergenen:
Eieren
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 tl

Paprikapoeder

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Achterham

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)0 kcal
Energie (kJ)0 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven af.

2

Kluts de eieren met het paprikapoeder in een kom en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan, giet het eimengsel erin, leg meteen de plakken ham erop en bak de omelet. Keer halverwege om.

4

Snijd de ciabatta open en besmeer met de overige roomboter. Snijd de omelet doormidden en beleg hiermee de ciabatta.