Flammkuchen met chorizo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met chorizo

Flammkuchen met chorizo

2 porties | met paprikapesto en rucola

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! In deze versie zorgen de chorizo en paprikapesto voor een ware smaakexplosie.

Labels:
Recept
Allergenen:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

60 gram

Semi-gedroogde tomaten

50 gram

Paprikapesto

1 stuk(s)

Sjalot

40 gram

Rucola

50 gram

Chorizoblokjes

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)505 kcal
Energie (kJ)2112 kJ
Vetten24.2 g
waarvan verzadigd7.7 g
Koolhydraten50.6 g
waarvan suikers7.7 g
Vezels3.5 g
Eiwitten18.5 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de sjalot in halve ringen. Snijd de semi-gedroogde tomaten in dunne repen en bewaar de olie.

3

Besmeer de flammkuchen met de zure room. Verdeel de chorizo, sjalot en semi-gedroogde tomaten erover. Verdeel 1/2 el van de overgebleven olie van de tomaten erover. Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.

4

Snijd de flammkuchen in stukken en verdeel de paprikapesto erover. Garneer met de rucola.