Wil je jouw zelfgemaakte tzatziki extra body en smaak geven en heb je tijd over? Laat de yoghurt dan eerst nog uitlekken in een fijne doek.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
0.99 tl
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Tomaat
10 gram
Leccino-olijven
5 gram
Verse munt en oregano
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Heekfilet
5 gram
Panko paneermeel
1 stuk(s)
Turkse groene peper
½ stuk(s)
Rode paprika
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pistachenoten
1 stuk(s)
Turks broodje
¼ stuk(s)
Komkommer
50 gram
Biologische volle yoghurt
40 gram
Harissa hummus
3 el
Olijfolie
Tip: Rasp je niet alle komkommer? Snijd de overige komkommer in reepjes, deze kun je lekker dippen in de hummus.