Pastinaak staat bekend als wintergroente maar kan het hele jaar door gegeten worden. Wist je dat hij zoeter wordt van smaak door vorst?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
100 gram
Oesterzwammen
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
50 gram
Beurre blanc
(Bevat Vis, Melk (inclusief lactose), Selderij, Tarwe)
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat Mosterd)
5 gram
Verse bladselder
(Bevat Selderij)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
[Plantaardige] boter
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Mosterd
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Le saviez-vous ? Les champignons sont riches en vitamine B2. Celle-ci permet de maintenir un bon niveau d’énergie et se retrouve principalement dans les produits d'origine animale. Si vous êtes végétarien, ou végétalien, cuisinez régulièrement des champignons pour en éviter les carences.