
Dit gerecht is een explosie van smaken! De passievrucht geeft een verrassende friszure smaak aan de zeebaars, bataat en bloemkool. Het gerecht is gemakkelijk van tevoren te bereiden, daarna zet je het een tijdje in de oven.
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
150 g
Pomme de terre
1 pièce(s)
Gousse d'ail
125 g
Carotte
½ pièce(s)
Oignon
10 g
Amandes
(Contient: Fruits à coque Peut contenir : Fruits à coque, Graines de sésame, Arachides)
200 pièce(s)
Mélange de chou-fleur et patates douces
1 pièce(s)
Filet de bar avec peau
(Contient: Poisson)
½ pièce(s)
Fruit de la passion
½ cs
Huile d'olive
à votre convenance
Huile d'olive vierge extra
à votre convenance
Poivre et sel

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil of was de aardappelen grondig en snijd in blokjes van 1 - 2 cm.

Snijd of pers de knoflook fijn en de peen in halve plakken. Snijd de ui in parten en hak de amandelen grof.

Verdeel vervolgens de aardappelen, knoflook, ui, peen en de mix van bloemkool en bataat over een bakplaat met bakpapier, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Bak 25 minuten in de oven of totdat de groenten goudbruin kleuren. Leg de laatste 8 minuten de zeebaarsfilet met de velkant omhoog en de amandelen op de groenten.

Snijd ondertussen de passievrucht doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en bewaar apart.

Besprenkel de geroosterde groenten met extra vierge olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.

Verdeel de aardapelen en geroosterde groenten over de borden, serveer met de zeebaarsfilet en garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.