Skip to main content
Zeebaarsfilet met passievrucht

Dit gerecht is een explosie van smaken! De passievrucht geeft een verrassende friszure smaak aan de zeebaars, bataat en bloemkool. Het gerecht is gemakkelijk van tevoren te bereiden, daarna zet je het een tijdje in de oven.

Tags:
Calorie Smart
Manger en premier
Allergènes:
Fruits à coque
Poisson

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation35 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

150 g

Pomme de terre

1 pièce(s)

Gousse d'ail

125 g

Carotte

½ pièce(s)

Oignon

10 g

Amandes

(Contient: Fruits à coque Peut contenir : Fruits à coque, Graines de sésame, Arachides)

200 pièce(s)

Mélange de chou-fleur et patates douces

1 pièce(s)

Filet de bar avec peau

(Contient: Poisson)

½ pièce(s)

Fruit de la passion

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Huile d'olive

à votre convenance

Huile d'olive vierge extra

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)2197 kJ
Calories525 kcal
Graisses17 g
Graisses saturées2.6 g
Glucides53 g
Sucres15.7 g
Fibres alimentaires13 g
Protéines33 g
Sel0.4 g

Ustensiles

Cuisinière
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson

Instructions

Schil of was de aardappelen grondig en snijd in blokjes van 1 - 2 cm.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil of was de aardappelen grondig en snijd in blokjes van 1 - 2 cm.

Snijd de peen in halve plakken.
2

Snijd of pers de knoflook fijn en de peen in halve plakken. Snijd de ui in parten en hak de amandelen grof.

Verdeel de aardappelen, knoflook, ui, peen en de mix van bloemkool en bataat over een bakplaat met bakpapier.
3

Verdeel vervolgens de aardappelen, knoflook, ui, peen en de mix van bloemkool en bataat over een bakplaat met bakpapier, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Bak 25 minuten in de oven of totdat de groenten goudbruin kleuren. Leg de laatste 8 minuten de zeebaarsfilet met de velkant omhoog en de amandelen op de groenten.

Lepel het vruchtvlees uit de passievrucht.
4

Snijd ondertussen de passievrucht doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en bewaar apart.

Besprenkel met extra vierge olijfolie.
5

Besprenkel de geroosterde groenten met extra vierge olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.

Garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.
6

Verdeel de aardapelen en geroosterde groenten over de borden, serveer met de zeebaarsfilet en garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes