Zeebaars leent zich goed voor bakken - het liefst op de huid, zodat het lekker krokant wordt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
40 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
½ stuk(s)
Venkel
75 gram
Risottorijst
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Rode ui
125 gram
Rode kerstomaten
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Citroen
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
300 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout