Rode pepers bevatten capsaïcine. Dit zorgt niet alleen voor een pikante smaak, maar bevatten ook gezondheidsvoordelen zoals het stimuleren van de stofwisseling en het vrijkomen van endorfine.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Brede rijstnoedels
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Gesneden spitskool
10 gram
Ponzu
(Bevat: Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe)
1 stuk(s)
Steak
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
¼ el
Olijfolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
¼ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout